Filosofien

I am what I am

Playmaker træningen bygger på “I Am“, en fremskyndelses filosofi, der tager udgangspunkt i, at vi er den vi er.

Først og fremmest menneskelige. Måske idealistiske, ambitiøse, dovne, hensynsfulde, vrede, tålmodige, glade, selvhøjtidelige, men altid menneskelige. Ved at anerkende det menneskelige og de menneskelige aspekter helst uden at dømme dem for hårdt, kan vi komme nye steder hen.

I Am filosofien tager udgangspunkt i vores fælles arv og miljø, kultur og sprog har formet den vi er og vi ved rigtig meget, uden at vi nødvendigvis ved, hvordan vi bruger det. Vi fortæller os selv mange historier om os selv og andre, uden at vide, hvor det kommer fra eller om det nødvendigvis er sandt.

I Am stiller spørgsmål ved vore dogmer og søger dybere ind bag sandheden. Din sandhed.

I Am filosofien tager sin oprindelse i en tværfaglig viden om mennesket og dets virkelighedsopfattelse og udfordrer grænserne for det menneskelige potentiale. Lad tvivlen komme dig til gode. Lever du det liv du gerne vil? Lever du fuldt ud?

Mange af os lever et liv, der minder mere om de husdyr vi holder. Vilde dyr facinerer os og måske er det tid at invitere mere af din utæmmede natur ind i en alt for domæstikeret tilværelse. Måske er du brækket midt over og trænger til at hele dig selv. Måske trænger du til at puste til den indre ild og lade den flamme op igen.

I Am er en fremskyndelsesfilosofi der lader dig tænde for knisten og puste liv i dine gamle knuder og hvæsse øksen. Dit livs bål er måske brændt ned, men så længe der er gløder kan du puste liv i bålet og få det til at blusse op igen.

Der er ingen dogmer i I Am. Ikke noget du skal tro. Men der er masser at tro på. Selv den største ateist har sine overbevisninger og tror på noget. Det at tro,  at man ikke tror på noget, er også at tro. Den nyeste forskning viser, at tro er en vigtig del af den måde vi skaber verden på. Det har de ældte visdomstraditioner fortalt på mange forskellige måder.

I Am inviterer dig til at søge din indre visdom og giver dig anvisninger til, hvor og hvordan du kan udforske din virkelighed mere bevidst.

I Am bygger på 9 trin til Krigerbevidsthed, Hjertets Disciplin, en naturlig række af handlinger der følger naturens egne succesmønstre. Der er ikke noget nyt under solen. Du skal ikke lære en masse nyt. Du har allerede det du har brug for du skal bare finde ud af det og finde måder at aktivere det på i forhold til en målsætning og en plan.

I Am anviser dig veje til at være din egen indre leder og autoritet. En fredelig vej til større harmoni og balance i livet. Med I Am får du sat fokus på dit perspektiv på livet og viden værktøjer og teknik til at skabe fred i krop, sind og ånd, gennem fælleskab, kreativitet og balance.

Vi arbejder med Holdninger, helheden og handling i krop, sind og ånd. Hvor der er en vilje er der en vej. I Am tilbyder dig et kort at navigere efter, et sprog at kommunikere med og måder at interagere, relaterer på. Vejen må du selv gå!

Vi inviterer dig til at gå med indre styrke og balance i det fælleskab, der stimulerer og støtter dig i dine behov og ambitiøner.

Velkommen hjem til dig!