Hvem er Michael Lorenzen

Michael Lorenzen er 53 år. Man skal ikke skue hunden på hårene. Michael kommer ikke med store teorier, fine diplomer og lange universitets titler. Michael er praktiker og han underviser i det han selv lever efter.

Det han underviser i kommer fra hjertet ikke fra en bog. Det er sansynligt at der bliver rusket lidt op i dine holdninger og forhåbentlig får du nogle andre svar på nogle af de udfordringer du kommer med. Hvis du er nysgerrig og interesseret får du også noget at tænke over.

Michael har arbejdet med de gamle mystikere, shamanisme, psykologi og filosofi m.m.  i henved 40 år. Studierne er ikke sket på fakultetets læseplads, men som en del af en livsstil.

Gennem visioner og drømme har han kaldt kraft, visdom og magi frem i hverdagen og fundet nye tidsvarende metoder til at udfordre sig selv, os og hinanden i forhold til personlig autoritet og autenticitet, lederskab, troværdighed og integritet.

Michael går ikke af vejen for at springe over hvor gærdet er lavest, hvis det giver det ønskede resultat; men han helmer heller ikke før målet er nået. Hver en sten bliver vendt for at skabe den fornyelse, der kan gøre livet mere interessant og meningsfuld. Alt for mange lever efter hans mening et liv i skyggen af sig selv. Det er ikke raketvidenskab, men meningsfulde og naturlige matricer eller succesmønstre han deler. Michael deler gerne ud af sin livsvisdom. Med sin passion for at udforske, udvikle og udfolde det menneskelige talent, vil du møde kærlighed og empati blandet med tålmodighed, provokation og atitude. Altsammen vævet ind i en vidtfavnene viden og indsigt.

Michaels speciale er det usædvanlige. Der er masser der kan bekræfte dig i alt det du gør godt. Hvis du vil gøre det bedre, du gør godt, kan du med fordel gøre noget andet end det du plejer. Kun du ved hvad det kan være. Kun du ved hvad der skal til for at slippe din indre kraft løs.

I Michaels verden er du den største autoritet i dit liv. Det du kan lære af Michael er de succesmønstre, der bringer dig i kontakt med dig selv og din indre sandhed. Når det sker finder du din indre ro, fred med dig selv og andre. Det er ikke raketvidenskab, men sund fornuft der forandrer vores verden. Du har alt hvad der skal til for at udfolde det der er dig.

Livet er din seneste eksamen. Michael mener det er den eneste, der virkelig betyder noget. Hvis du er indstillet på, at der skal ske noget i din personlige udvikling og mangler det enzym, der kan sætte gang i din process; så er det Michael du skal ringe til.