modul 2

Værdier – Etik – Integritet – Helhed

Modul 1 tog dig til et nyt sted i dig. De følgende moduler giver dig indsigter i, viden værktøjer og træner de nye færdigheder, så du kan aktivere dem bevidst og aktivt.

Efter at kimen til det nye er blevet vækket, er det tid til at hilse på din virkelighedsopfattelse og søge den unikke viden der skaber dig. Vi giver dig mulghed for at trænge ind bag mysteriets jerntæppe og søge indstigt i dine egen histories begrænsninger.

Modul 2 sætter fokus på dine værdier og etik, som værktøjer til at fordybe dig i dit uendelige potentiale.  Dine grundlæggende motiver til at være den du er. Du får værktøjer, teknik og træning i at genoprette og opretholde din personlige integritet, søge indsigter og visdom i dine personlige historier og adskille sandhed og løgne.

For første gang tilbydes du at samle brikkerne i dit livs puslespil. Måske finder du ud af at du ikke har udfoldet dit fulde potentiale. Måske er det nu du opdager, at der er en brik, der mangler at blive udviklet tilstrækkeligt til at kunne udfylde sin plads i livets puslespil? Føler du at der mangler en brik? – så er du ikke den første.

Vi går på opdagelse i de fjerneste egne og de dybeste kroge af universet og kommer tilbage med vore gaver til fælles gavn og glæde.

Modul 2 tager dig et skridt dybere og du inviteres til at gå frem i dit eget tempo og med de skridt som du føler dig klar til. Vi skaber rammerne og tilbyder dig trygge rammer og et kort at navigere efter. Det er op til dig at gå på opdagelse og udforske dit livs eventyr.

Sammen finder vi nye veje og stier i de gamle skove og parker.